dar & chocolate

Slata méchouia

Kategori: Food and drink



250g tomater
250g peppers
100g of hot peppers
100g tunfisk i olje
100g oliven
2 egg
2 fedd hvitløk
1 sitron
1 løk
4 ss olivenolje
1 / 2 ss karve
salt

Lag to kokte egg og kutt i quartiers.Peler fedd hvitløk og bland sammen med karve frø og en stor klype salt. Pit oliven og kutt tunfisk i biter. Grill over glør tomater, paprika og hot paprika og løk et par av gjennomsnittlig størrelse. Returner grønnsaker flere ganger og en gang kokt, skrelle, skrog dem, frø dem, kutt dem i biter og legg dem gjennom en stampe.
Sesong deretter blanding av hvitløk og karve, og korrigere salt.
Service: forberede salat på en visning tallerken, dryss med olivenolje og sitronsaft og pynt med oliven, tunfisk og egg kvartaler.
Fange opp med oppskriften Slata méchouia Patrick Kessi på Harissa. com

http://moghrama-cuisine.blogspot.com/2008_02_01_archive.html

bloglovin

Kommentarer


Kommentera inlägget här: