dar & chocolate

Tradisjonell norsk rømmegrøt fikk jeg utolig lyst på akkurat nå!!

Kategori: Food and drink

5 dl  Seterrømme
2 dl  Hvetemel
5 dl  Melk
1 ts  Salt

La rømmen koke i en kasserolle cirka 5 minutter.

Sikt i halvparten av melet og rør kraftig.

La det koke på svak varme til smøret (fettet) pipler fram. Fjern smøret med en skje før du rører inn resten av melet og sper med melken.

Spe med litt melk om gangen og rør godt mellom hver gang.

La grøten småkoke i cirka 5 minutter før du smaker til med salt.

Servér til fenalår med sukker, kanel, evt. rosiner og smøret fra grøten.

http://dinmat.aftenposten.no/Finn-oppskrifter/Oppskrifter/Forretter-Sm%C3%A5retter/Annet/Tradisjonell-r%C3%B8mmegr%C3%B8t/(tid)/ti

Kommentarer


Kommentera inlägget här: