dar & chocolate

EK Kitchen - Den beste juicen presser man selv....

Kategori: Food and drink

«Den beste juicen presser man selv. 2 appelsiner holder til et glass, og hele operasjonen
tar rundt et minutt. Drikker man den umiddelbart, går ingen smaksstoffer eller c-vitaminer tapt.»
« Men 90% av den juicen vi drikker, kommer fra konsentrat. Disse juicene presses også
direkte etter høsten, men deretter trekkes vannet ut, hvoretter konsentratet fryses ned.
Sammen med dobbeltpasteuriseringen gir dette en påtagelig smaksforringelse.
Innen juicen pakkes på pakning - inntil 1et år senere- tilsetter man vann og tilbakefører
fruktkjøtt som ble fraskilt ved konsentrasjonsprosessen. At juicen er fremstilt av konsentrat,
må angis på pakningen.   En drikk som ikke består av 100% fruktjuice, men er drøyd ut
med vann og søtet med sukker, får den forførende betegnelsen nektar ,
til tross for at fruktinnholdet bare behøver å være 25%.» Mats-Eric Nilsson,
Den  Hemmelige Kokken, 2007

 

Easy alternativ

Gulrotjuice

1 glass:

3 gulrøtter

1 sitron

1 grønt eple

1 fingerstor bit med ingefær

 Ingrediensene presses i en juicemaskin.



Bilder & text från: EK Kitchen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: